Telefoonnummer

085 - 130 45 99

Email

contact@flexcleaners.nl

Openingstijden

Ma-do: 9:00-17:00 | Vr: 9:00-16:00 | Za: 10:00-16:00

  • Flexibel of op vaste tijden inzetbaar
  • Geen vaste schoonmaakcontracten
  • Onderhoudspakket op maat

FlexCleaners heeft dé schoonmaakprofessionals in dienst voor kantoren in Breda. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van hoogwaardige schoonmaakdiensten voor uw kantoor, met een team van ervaren en deskundige schoonmakers die garant staan voor een uitstekende hygiëne. Wij begrijpen het belang van een schone werkomgeving voor zowel uw medewerkers als uw zakelijke relaties en zetten ons volledig in om aan al uw schoonmaakbehoeften te voldoen.

Op zoek naar een professionele schoonmaker?

Vraag een offerte aan!
Algemeen schoonmaakonderhoud

Schoonmaakprofessionals voor het onderhoud van kantoren

Een schone kantoorruimte is essentieel voor het welzijn van uw personeel en de uitstraling van uw bedrijf. Onze schoonmaakprofessionals voor kantoren zijn getraind in het efficiënt en effectief uitvoeren van alle benodigde schoonmaakdiensten voor uw kantoor. Van dagelijkse schoonmaakroutines tot dieptereiniging en specialistische schoonmaakwerkzaamheden, iedere professionele schoonmaker van ons bedrijf zorgt ervoor dat uw kantoorruimte altijd in topconditie is. Onze schoonmaakdiensten als periodiek schoonmaakbedrijf zijn flexibel inzetbaar en worden aangepast aan de specifieke wensen en bedrijfstijden van uw kantoor, om zo min mogelijk verstoring van uw bedrijfsvoering te garanderen.

Vraag naar onze dienstverlening

Bent u op zoek naar betrouwbare en professionele schoonmaakprofessionals voor kantoren? Wij bieden u schoonmaakdiensten op maat aan, die perfect aansluiten bij de unieke behoeften van uw kantoor. Laat ons u helpen om een schone, veilige en uitnodigende werkomgeving te creëren waarin uw medewerkers kunnen floreren en uw bedrijf kan groeien. Neem vandaag nog contact met ons op om een offerte aan te vragen.


7 februari 2024

FlexCleaners is ondertekenaar van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. “Eerlijk zaken doen en mensen met respect behandelen staan voor ons op nr. 1.” Aldus Selina Ligero, eigenaresse FlexCleaners

FlexCleaners is een dochteronderneming van Selina Ligero B.V. en staat geregistreerd onder KvK nummer 86496662 – FlexCleaners is te bereiken via contact@flexcleaners.nl of per Whatsapp via +31 6 39690381. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Bekijk hier ons Privacy Statement en onze Algemene Voorwaarden.