Telefoonnummer

085 - 130 45 99

Email

contact@flexcleaners.nl

Openingstijden

Ma-do: 9:00-17:00 | Vr: 9:00-16:00 | Za: 10:00-16:00

Voor uw kantoor in Breda een schoonmaakofferte aanvragen is de eerste stap naar een schone en gezonde werkomgeving. Bij FlexCleaners begrijpen we het belang van een schoon kantoor voor zowel de productiviteit van uw team als de eerste indruk die u maakt op klanten. Daarom bieden wij schoonmaakoffertes aan die specifiek zijn afgestemd op de behoeften en wensen van uw kantoorruimte.

De onderhoudskosten voor uw kantoor in een schoonmaakofferte

Als we een schoonmaakofferte voor uw kantoor opstellen, nemen we verschillende factoren in overweging. De grootte van de kantoorruimte en het aantal taken dat moet worden uitgevoerd, zijn bijvoorbeeld bepalend voor de uiteindelijke prijs. Ter voorbereiding vragen wij u om het aantal vierkante meters van uw pand duidelijk te hebben, foto’s van uw pand, een plattegrond of brandplan en eventuele voorgaande schoonmaakschema’s. Of het nu gaat om dagelijkse schoonmaakwerkzaamheden, dieptereiniging of gespecialiseerde schoonmaakdiensten, wij zorgen ervoor dat alle aspecten van de schoonmaak van uw kantoor gedekt zijn in de offerte. Zo krijgt u een duidelijk beeld van de verwachte onderhoudskosten.

Vraag naar uw offerte op maat

Vul het formulier hieronder in, en wij komen spoedig bij u terug met een offerte. Dit is dé manier om snel, op afstand een offerte te ontvangen. Een schoonmaakofferte aanvragen voor uw kantoor is eenvoudig en vrijblijvend. Bespreek uw specifieke behoeften met ons en vraag een offerte aan. Zo zorgen we ervoor dat u precies weet wat u kunt verwachten van ons gespecialiseerde schoonmaakbedrijf, zonder verrassingen achteraf. Wilt u toch graag dat wij een offerte telefonisch met u doorspreken of wilt u dat wij vrijblijvend bij u op kantoor langskomen voor een inventarisatie? Vul dan uw gegevens in via onze contactpagina.

Vaste actie:

Als u een klant aandraagt -een bedrijf die ook interesse heeft in onze diensten- en die word ook daadwerkelijk klant bij ons, dan krijgt u een Nationale Diner Cadeaukaart van ons per aangedragen klant. Als het om een bedrijf in hetzelfde pand gaat en de diensten met een bepaalde frequentie terugkeren tegelijk met de diensten die bij u worden uitgevoerd, dan kunnen we kijken voor een vaste terugkerende korting op het totale tarief voor jullie beiden.

Offerte aanvraag:

Bekijk hier ons Privacy Statement en onze Algemene Voorwaarden.