Telefoonnummer

085 - 130 45 99

Email

contact@flexcleaners.nl

Openingstijden

Ma-do: 9:00-17:00 | Vr: 9:00-16:00 | Za: 10:00-16:00

Algemeen schoonmaakonderhoud van bedrijfspand in Breda

Voor algemene frequente schoonmaakdiensten in uw bedrijfspand zoals prullenbakken legen, afstoffen, stofzuigen, dweilen en sanitair reinigen. Diensten met een bepaalde vaste frequentie zoals eens per week, elke dag, 2x per week of eens per maand.

Particuliere schoonmaak in Breda

Voor algemene frequente schoonmaakdiensten particuliere woningen om te ontzorgen en ontlasten, zoals badkamer, toiletten, keuken, alle kamers afstoffen, het huis stofzuigen en dweilen binnen zoals prullenbakken legen, afstoffen, stofzuigen, dweilen en sanitair reinigen.

Glasbewassing / glazenwassen in Breda

Voor periodieke professionele glasbewassing voor binnen en buiten, incl. het separatieglas en glas in deuren binnen. Tevens het werken op hoogtes en met hoogwerkers. Diensten met een periodieke frequentie zoals 2 x per jaar, eens per kwartaal, elke de 2 maanden of elke maand.

Opleveringsschoonmaak in Breda

Voor een eenmalige grote schoonmaak na verbouwing van een woning, waarbij een professioneel schoonmaakteam voor 1, 2 of 3 dagen achter elkaar hard aan de slag gaat om de woning of het pand grondig professioneel te reinigen, om zo de woning bewoonbaar en instapklaar te maken.

Specialistisch vloeronderhoud in Breda

Voor het professioneel reinigen van alle soorten vloeren, zoals linoleum, tapijt, natuursteen, hout, pvc, rubber, siergrind of gymzalen. De diensten kunnen worden ingezet bij eenmalige grote opleveringsschoonmaak, maar worden vaker ingezet bij het periodiek professioneel te reinigen van vloeren. Bespaar kosten door uw vloer te laten renoveren in plaats van te vervangen.

Dak & dakgoot onderhoud in Breda

Voor het periodiek en professioneel dakonderhoud, zoals het blad- en vuilvrij maken van uw dakgoten om zo grote waterschades te voorkomen (het water vind altijd een weg). Het bladvrij maken van platte daken en het reinigen van zonnepanelen om zo een optimaal resultaat te verkrijgen uit uw zonnepanelen.

Gevelreiniging in Breda

Voor het eenmalig of periodiek professioneel reinigen van uw gevel om zo een net aanzicht van uw bedrijfspand te creëren. Het aanzicht van groene aanslag, graffiti, roestplekken, lijmresten van reclame en cementresten maaken het niet uitnodigend. Het is toch het visitekaartje van uw bedrijf en wij begrijpen dat!


7 februari 2024

FlexCleaners is ondertekenaar van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. “Eerlijk zaken doen en mensen met respect behandelen staan voor ons op nr. 1.” Aldus Selina Ligero, eigenaresse FlexCleaners

FlexCleaners is een dochteronderneming van Selina Ligero B.V. en staat geregistreerd onder KvK nummer 86496662 – FlexCleaners is te bereiken via contact@flexcleaners.nl of per Whatsapp via +31 6 39690381. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Bekijk hier ons Privacy Statement en onze Algemene Voorwaarden.