Telefoonnummer

085 - 130 45 99

Email

contact@flexcleaners.nl

Openingstijden

Ma-do: 9:00-17:00 | Vr: 9:00-16:00 | Za: 10:00-16:00

FlexCleaners,

Al 11 jaar specialist in schoonmaak van kantoren en bedrijfspanden

U en uw medewekers hebben wel belangrijkere taken te doen dan het bijhouden van de schoonmaak van het bedrijfspand. Het legen van prullenbakken, schoonmaken van koffiezetapparaten, bijhouden van het keukentje, afstoffen en schoonmaken van bureau’s en kasten en de toiletten bijhouden, zijn vaak dingen die erbij inschieten. Ook vloeren schieten er vaak bij in, terwijl er toch elke dag overheen gelopen word en er gestofzuigd en af en te gedweild dient te worden. Herkent u zich hierin?

Wij begrijpen dit als geen ander. U heeft wel betere dingen te doen dan de schoonmaak en onderhoud van het pand. Daarom is FlexCleaners er voor u om u in deze taken te ontzorgen en te ontlasten, zodat u zich weer kunt richten op het uitvoeren van de taken die bij het bedrijf horen en zich niet meer hoeft druk te maken over de schoonmaak.

Het is voor zowel u als uw medewerkers prettig om in een schone werkomgeving te kunnen werken. Dit geeft rust in het hoofd.

Het maakt niet uit of dat u een hotel heeft, kantoorruimte, fabriek, winkel, onderwijsinstelling, restaurant of een andere onderneming. FlexCleaners heeft ervaring met veel verschillende soorten bedrijfspanden en zo flexibel als dat we zijn, pakken wij panden in alle soorten en maten grondig aan!

Snel contact:

Hoe gaan wij te werk?

Stap 1 – Inventarisatie

Stap 2 – De vrijblijvende offerte

Stap 3 – Werkprogramma en afspraken op maat

Stap 4 – Van start

Stap 5 – Als alles loopt


7 februari 2024

FlexCleaners is ondertekenaar van de Code Verantwoordelijk Marktgedrag. “Eerlijk zaken doen en mensen met respect behandelen staan voor ons op nr. 1.” Aldus Selina Ligero, eigenaresse FlexCleaners

FlexCleaners is een dochteronderneming van Selina Ligero B.V. en staat geregistreerd onder KvK nummer 86496662 – FlexCleaners is te bereiken via contact@flexcleaners.nl of per Whatsapp via +31 6 39690381. Wij zullen zo spoedig mogelijk reageren. Bekijk hier ons Privacy Statement en onze Algemene Voorwaarden.